Despre noi

Ne gasesti

In Albesti, la doar 7 km de Cetatea Medievala a Sighisoarei, pe drumul European E60, departe de vacarmul urban, intr-un ambient natural impresionant. Complexul Europa Kokeltal este alegerea ideala atat pentru relaxare, cat si pentru activitati de afaceri, conferinte sau evenimentele speciale din viata ta.

Iti oferim

In interior

TV si internet Wifi, fax si xerox, imprimanta, card de acces, telefon, minibar, safe la receptie, serviciu trezire sau asistenta turistica.

in complex

Piscina exterioara, Poolbar si Terasa, Parcare supravegheata, Loc de joaca pentru copii, Teren de fotbal, Teren de tenis, Inchiriere ATV, Lac pentru pescuit.

In restaurant

Restaurantul Amelia (90 de locuri) unde gasesti mancaruri alese, pline de savoarea bucatariei ardelenesti, si Café Bar Aurelius unde iti pregatim diferite cocktailuri exotice.

Sala de conferinte

Cu o capacitate totala de 100 locuri cu diferite aranjamente (Classroom, U-shape, Theatre), Ecran de proiectie, Flipchart, Videoproiector si sonorizare.

Sala de evenimente

Panoramic Events Hall care poate gazdui 350 de invitati, pentru diferite evenimente speciale din viata ta.

ce se spune despre noi

  • 'Foarte frumos, amenajat cu bun gust, curat, mâncare bună. Intr-un cuvant... superb. Recomand!'

    Tunde B.
  • 'Totul este excelent! Curatenie, miros placut in camera, mancare gustoasa, servire excelenta, personal foarte amabil!'

    Camelia A.
  • 'O asemenea locație se descrie printr-un singur cuvânt... profesionalism. Felicitări pentru întreg personalul și felicitări pentru locație, recomand cu toată încrederea!'

    Bogdan T.